fbpx

FÖRSÄLJNING · STOCKHOLM

Mötesbokare - Början på en fantastisk säljkarriär

Har du vad som krävs?

Hos oss på Leads är våra mötesbokare början på kundresan. Den första kontakten med en potentiell kund och bland dem viktigaste delarna när det kommer till försäljning. Det är en konst att kunna bryta igenom invändningar och ett nej via telefon för att under ett samtal få till ett kvalitativt bok som leder till affär. Detta är något som vi på Leads försäljningsavdelning lever för.

Vad vi söker:

Leads söker 1-2 innesäljare för vår försäljningsavdelning inom B2B. Tjänsten innebär daglig telefonbearbetning och över telefon.  Uppdraget går ut på att presentera en lösning, analysera kundens nuvarande digitala närvaro och på ett enkelt sätt konkretisera detta över telefon. Slutmålet är att boka ett möte som en av våra säljare tar hand om. 

För att lyckas behöver du ha en dator- och telefonvana, gärna en fallenhet för att kunna diskutera affärer över telefon. Att bearbeta kunder över telefon kräver sin disciplin och tjänsten kräver att du har högt tempo – på golvet är du i trygga händer då vi alla arbetar med mötesbokning mer eller mindre.  

Leads har ett beprövat arbetssätt med flertalet referenser på där vi hjälpt kunder att öka sin försäljning markant via digital marknadsföring.

Meriter

För att lyckas med försäljning är inställningen är A och O. Att vara positiv och allmänt glad och våga anta nya utmaningar är en förutsättning för att lyckas. Telefonvana är ett måste och att man är öppen för att lära sig nya saker.

Vad erbjuder Leads?

Vi erbjuder dig en heltäckande utbildning inom försäljning. Allt ifrån hur vi bygger upp ett samtal till hur man presenterar ett kundanpassat förslag över telefon. 

En normal vecka bokas mellan 15-20 möten vilket är ett krav. 

Om anställningen

Fast lön samt rörlig del i form av provision.

Arbetstider

 • Avdelning Försäljning
 • Plats Stockholm

Nuvarande öppningar

Förmåner

 • Karriärmöjligheter

  Vi rekryterar i första hand internt för samtliga chefspositioner

 • Provision

  Marknadens bästa ersättningsmodell

 • Teamaktiviter

  Resmål som innefattar samtliga anställda

Michael Grims

KONTAKT

Head of SEO - Partner – Leveransavdelningen

Stockholm

Ynglingagatan

113 47 Stockholm

 

Vi håller vad vi lovar

Kundupplevelsen är viktigt för oss! Även om vi är ett säljorienterat företag med specialistkompetens på SEO säkerställer vi leverans i varje projekt. Via vår unika internutbildning ger vi dig insyn i våra tidigare lyckade projekt och hur vi kan hjälpa fler bolag att lyckas digitalt.

Konferrensrum - Kontoret på ynglingagatan 27, Stockholm

Om Leads

Leads är en snabbväxande digitalbyrå som hjälpt ett 100-tal både små och stora kunder i Sverige. Vi erbjuder SEO, SEM, annonsering i Sociala medier samt produktion och drift av hemsidor.
Grundades 2018

Omsättning 14 milj. SEK

Medarbetare 10

Hur många fler leads vill ni ha?