fbpx

Leads, en branschvinnare även 2024

Leads utsedd till Branschvinnare 2024 – För andra gången i rad!

Vi är stolta att meddela att Leads återigen har blivit utsedda till Branschvinnare för 2024, och därmed bäst i sin bransch för andra gången. Denna prestigefyllda utmärkelse bekräftar inte bara vår ledande position bland Sveriges SEO-byråer, utan också det gedigna arbete vi har lagt ner för att uppnå detta.

Vad innebär det att vara Branschvinnare?

Branschvinnare är en utmärkelse som delas ut av Branschvinnare.se och tilldelas företag som har utmärkt sig inom sin bransch baserat på en rad kriterier. Dessa kriterier inkluderar finansiell stabilitet, tillväxt, kundnöjdhet och en stark position på marknaden. För att bli utsedd till Branschvinnare måste ett företag inte bara vara framgångsrikt i sin verksamhet, utan också ha visat en konsekvent och hållbar utveckling över tid.

Vi är väldigt glada att vi får denna utmärkelse för andra året i följd vilket är ett bevis på att hårt arbete lönar sig och att vi också lyckats växa och anpassa oss i en ständigt föränderlig bransch. Det är ett kvitto på att våra strategier och vårt hårda arbete verkligen ger resultat.

Ett gediget arbete bakom framgången

Vi har under åren byggt upp en solid grund för att kunna leverera exceptionella resultat för våra kunder. Under året har vi förbättrat både rapportering och flera viktiga moment inom leveransorganisationen.

Framtiden

Vi kommer fortsätta att arbeta med mätbara och långsiktiga resultat för våra kunder. Vi tror starkt att framgången sitter i de interna processerna för hur vi levererar på våra kunder vilket också blir helt naturligt att fortsätta utveckling på produktionsavdelningen. Under året kommer vi att utöka Paid-avdelningen där primärt Search får förstärkning. Vårt mål är att fortsätta vara en pålitlig partner för våra kunder och hjälpa dem att navigera genom den digitala världen med framgång.

Vi vill tacka alla våra kunder, samarbetspartners och vårt fantastiska team som har gjort denna prestation möjlig. Tillsammans ser vi fram emot nya utmaningar och möjligheter att fortsätta vara ledande inom SEO i Sverige.

 

Hur många fler leads vill ni ha?