fbpx

Annonsering Sociala Medier

Vinn fler affärer via annonsering i Sociala medier

Vår mission är att hjälpa ert företag att nå nya höjder och vidga er kundbas med hjälp av sociala medier. Vi på Leads har certifierade experter som kan hjälpa er bygga varumärke och framförallt få in fler affärer. Att addera sociala medier till er marknadsstrategi är ett bra sätt att fånga upp tidigare besökare och nå en målgrupp ni inte når ut till i dagsläget.

Hur vi arbetar

Vi inleder med ett möte där vi diskuterar era behov och hur ni arbetar med sociala medier i nuläget. Vi fortsätter med att analysera er bransch, ert utgångsläge samt en titt på er målgrupp.

Vår analys och vårt åtgärdsförslag hjälper oss att sätta en strategi och förhållningssätt för att på så vis effektivisera er exponering och maximera antalet nya förfrågningar. Vi ser till att implementera skript på sidan för att påbörja spårning och beteende på er hemsida. Det hjälper oss att bygga en målgrupp där vi kan segmentera. Vi tar fram alternativ på inriktning för de olika målgrupperna, skapar annonser och väljer annonsformat. Allt för att få bästa möjliga resultat.

Har ni inte ett befintlig Facebook- eller Instagramkonto hjälper vi även till att skapa detta åt er.

Stärk varumärket via Sociala Medier

En bra början är att arbeta med varumärkeskännedom. Vi stärker ert varumärke med hjälp av Facebook-data genom att nå ut till potentiella kunder som har det intresset som ert företag levererar. I och med detta ser vi till att ert budskap/produkt når ut till den användaren som med störst sannolikhet är intresserad av vad ni erbjuder.

Nästa steg är att sedan bygga en målgrupp av de besökarna man mottagit efter att ha arbetat med varumärkeskännedom. Vi ser till att skapa målgrupper som kan vara tidigare besökare på eran hemsida som inte konverterat alt. inte interagerat med er sidan vid första besöket. Med riktad annonsering mot denna målgrupp arbetar vi med att konvertera en tidigare besökare till kund

Optimering av innehåll

Vi ser till att följa upp kampanjerna kontinuerligt för att säkerställa att era annonser och inlägg presterar på topp, enligt uppsatta mål. Våra tekniker har en nära dialog med er för att på bästa sätt följa era övriga marknadsinsatser.

Betydande resultat

Oavsett om du är ett stort företag eller ett mindre lokalt företag så är Facebook ett kraftfull verktyg för marknadsföring. De insatser vi gör skapar nya affärer, stärker ert varumärke och ska tillsammans med era övriga marknadsinsatser utgöra en grund för er leadgenerering. Våra veckorapporter levererar mätbara resultat som ger er insikter.

Om ni känner att ni vill få in fler leads via Sociala medier annonsering, kontakta oss idag! 

Hur många fler leads vill ni ha?