fbpx

Ny produktionsledare

Ny medarbetare. 

Vi är glada att presentera vår senaste tillskott i organisationen. Billy kommer initialt från byggbranschen där han dels drivit eget bolag och varit anställd som säljchef och marknadschef. 

Han vidareutbildade sig till produktionsledare på Berghs och kommer till oss på Leads med ett skönt driv, rik erfarenhet, skön personlighet, och färsk spetskompetens från en av världens mest välrenommerade reklamskolor. 

Han sökte sig till oss på Leads eftersom hans eget sätt att arbeta går i linje med vår filosofi: konkreta resultat, kundnära mindset, och möjligheten att följa affären från ax till limpa. Att hela tiden utveckla och ledsaga kundernas affärsresa via sökoptimering är en uppgift som stimulerar och utmanar honom.

Genom att välkomna Billy till oss kommer vi öka kvaliteten på kommunikationen ytterligare, externt såväl som internt. 

Här har vi en produktionsledare som älskar att dokumentera och följa upp beslut med sällan skådad hängivenhet. Kunderna får en kontaktperson som är van att verkställa inplanerade aktiviteter. 

Som håller kunderna i handen under hela affärsresan. Han navigerar bra i både längre och kortare sprintar, och kan dessutom konsten att koka väldigt gott kaffe. Kom gärna förbi på en fika någon dag och träffa honom!

Hur många fler leads vill ni ha?