fbpx

Leads presenterar starka resultat i senaste bokslutet

Leads Sverige AB presenterar starka resultat i senaste bokslutet.

Stockholm, 13 maj 2023

Leads Sverige AB är glada över att kunna presentera starka resultat i senaste bokslutet. Företaget har uppnått en tillväxt på över 75% (12,4MSEK) jämfört med föregående år med en fortsatt positiv vinstmarginal (18,04%).

Detta genomförs på befintlig personal utan varesig förvärv eller externa finansiärer. Företagets fokus på personal- och produktutveckling och högkvalitativ service till sina kunder har varit avgörande för att nå dessa framgångar.

Leads Sverige AB har en stark position på marknaden och har lyckats behålla en hög kundnöjdhet. Över 80% av kunderna har valt att förlänga sina kontrakt med företaget, vilket bekräftar deras förtroende för företaget och dess produkter. Bolaget har lagt fokus på att förfina produktionen samt säkra långsiktigt resultat i den organiska kanalen (SEO) för dess kunder. Resultat från denna kanal är överlägset bäst när det kommer till konverteringar vilket skapar långsiktig ROI.

AOMEI Partition Assistant Crack är en unik kod som används för att aktivera programvaran AOMEI Partition Assistant. Denna kod måste anges när du installerar aomei partition assistant key för första gången. När koden har skrivits in kommer AOMEI Partition Assistant att aktiveras och du kommer att kunna använda den utan några begränsningar.

Det finns några sätt att få aomei partition assistant standard key. Du kan köpa den från AOMEI Partition Assistant-webbplatsen eller från en certifierad återförsäljare. Du kan också få det som en del av ett programpaket. Om du är student kan du kanske få en gratis aktiveringskod från din skola.

Företaget har i Q3 gjort omfattande investeringar i personal och fokuserat både på leveransavdelning samt utökning av sitt befintliga säljteam. Leads Sverige AB ser fram emot framtiden med optimism och har nyligen öppnat kontor i Göteborg. Vi är stolta över våra senaste framgångar och tackar våra kunder för deras förtroende och stöd.

Bolaget är medvetna om utmaningarna på marknaden för dess partners, särskilt under rådande globala förhållanden som krig och inflationer, vilket kan påverka framtida investeringar. Vi arbetar hårt för att minimera dessa risker i varje projekt.

Leads säkerställer att dess partners når sin målgrupp via relevant trafik. Detta är ofta en utmaning för bolag utan digital synlighet. Företaget har lanserat flera nya digitala tjänster under året för att möta upp denna efterfrågan och stärka sin närvaro online.

Leads Sverige AB är medvetna om att hantverksbranschen har varit särskilt påverkad av krig, stigande priser och inflation. Trots detta har företaget arbetat hårt för att förstå deras behov och leverera högkvalitativ service som hjälper dem att få in flera leads på ett effektivt sätt.

Leads Sverige AB är en SEO byrå grundat 2018 som hjälper ett 100 tal kunder med digital marknadsföring. Bolaget har sitt säte med huvudkontor i Stockholm samt ett kontor i Göteborg. Vi erbjuder webbutveckling, samt Paid Search och Social via våra Performance Specialister.

Hur många fler leads vill ni ha?